Ladies Night: Doris

Filmposter van Ladies Night: Doris

Datum: Woensdag 19 september
Tijd: Event start één uur voor aanvang film*, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden.
Ticketprijs: € 14,00 p.p.

Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond en kom naar de Ladies Night. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje. In de bioscoop zijn er stands met accessoires, fashion, beauty en worden er prijzen verloot. Daarna bekijk je de voorpremière van 'De Nederlandse Bridget Jones' Doris. Na afloop van de Ladies Night ontvang je ook nog een goodiebag!

Aan de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag is Doris Doorenbos (Tjitske Reidinga) een gescheiden vrouw met twee kinderen op een dood punt aanbeland. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris’ eigen dromen maar weinig terechtgekomen….

Doris is vanaf 20 september in de bioscoop. Gemaakt onder de creatieve leiding van Will Koopman (Gooische Vrouwen, Divorce en Terug naar de Kust), scenarioschrijfster Roos Ouwehand en regisseur Albert Jan van Rees.

*Bij Kinepolis CineMagnus Schagen, Kinepolis CineMeerse Hoofddorp en Kinepolis Zoetermeer start het event een halfuur voor aanvang van de film.

Filmlengte: 

89 minutes

Releasedatum: 

19/09/2018

Bezoekersscore: 

5.2 /10