Ladies Special: Niks Vreemds Aan

Filmposter van Ladies Special: Niks Vreemds Aan

Datum: 18 augustus 2021
Ticketprijs: €14,50 (excl. toeslagen)

Op 18 augustus staat er opnieuw een Ladies Special gepland! Onder het genot van een drankje geniet je samen met je vriendinnen van de nieuwe Nederlandse film Niks Vreemds Aan. Daarnaast worden er prijzen verloot én ga je naar huis met een leuke goodiebag. Kortom: gezelligheid gegarandeerd!

CAST VISIT
In Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en Kinepolis Leidschendam wordt tijdens de Ladies Special hoog bezoek verwacht: een deel van de cast komt namelijk langs! Loek Peters (Jaarbeurs Utrecht) en Frederik Brom (Leidschendam) zullen je op deze locaties persoonlijk verwelkomen. Dat wil je niet missen!

Een avondje swingen of een knappe, naakte man op je balkon, Niks Vreemds Aan, toch? Een hilarische, sexy komedie over onverwachte ontmoetingen in een zoektocht naar meer passie in de levens en relaties van zes totaal verschillende mensen. Suus (Ilse Warringa) houdt van haar ietwat doorsnee leven en van haar man Mats (Loek Peters), maar weet donders goed dat het vuur in haar huwelijk al een tijdje gedoofd is. In een dappere poging om de passie te doen herleven, meldt ze hen in een spontane opwelling aan voor een swingers-app. Te druk met het schrijven van zijn nieuwe boek, stemt Mats gedachteloos in, zich niet bewust van hetgeen hem eigenlijk gevraagd werd. Maar wanneer Xander (Frederik Brom) en Daniëlle (Peggy Vrijens) op de stoep staan, wordt het allemaal wel heel echt. Xander is blij met zichzelf en met zijn aantrekkelijke vriendin Daniëlle, maar hij houdt van spanning en speelt met het idee om een keer te swingen. Daniëlle is daarentegen minder enthousiast, toch weet Xander haar te overtuigen om het swingen eenmalig een kans te geven. In hetzelfde appartementencomplex woont Lot (Tina de Bruin). Lot is al heel lang single. Andere mensen bestempelen dat misschien als ‘te lang’, maar Lot is happy just the way it is. Ja oké, ze heeft een kat, maar dat hoort er volgens haarzelf nou eenmaal bij als je een single vrouw van midden 40 bent. Natuurlijk wil ze ook wel eens daten, het komt er alleen nooit van. Totdat er op een avond ineens een naakte man op haar balkon staat; Ilias (Juvat Westendorp). Hij heeft zo zijn ondoorgrondelijke charmante maniertjes in de omgang met vrouwen. Hoewel Lot in eerste instantie niks van hem moet weten, beginnen ook haar knieën te knikken van deze woest aantrekkelijke man.

Filmlengte: 

87 minutes

Releasedatum: 

18/08/2021

Bezoekersscore: 

5.9 /10

Favorites & Seen

Share with your movie friends