Marathon: Godzilla

Filmposter van Marathon: Godzilla

Datum: Zaterdag 1 juni
Tijd: 15:30
Ticketprijs: €15,- (Excl. toeslagen)
Locatie: Kinepolis Breda en Kinepolis Jaarbeurs

Monsters, monsters en nog eens monsters. Dat is hoe jouw avond er uitziet tijdens de marathon van Godzilla. Fris je geheugen op met Godzilla I (2014), gebruik de korte pauze tussen de twee films in om je popcorn weer aan te vullen en snel terug in je stoel voor de nieuwe Godzilla II: King of the monsters.

Godzilla

Wanneer boosaardige wezens, versterkt door de wetenschappelijke arrogantie van de mens, de mensheid en haar voortbestaan bedreigen slaat Moeder Natuur terug met haar eigen ultieme wapen, Godzilla, een verwoestende natuurkracht, die het in een heftige strijd zal opnemen tegen deze creaturen. Temidden van alle geweld en chaos volgen we drie leden van een gezin. Joe Brody (Cranston) is een wetenschapper in Japan. Hij ontdekt als één van de eersten een anomalie in sonargegevens en is net met zijn onderzoek hiernaar begonnen wanneer de hel losbarst. Zijn stiefzoon Ford (Taylor-Johnson), een jonge marineofficier, probeert ondertussen terug te keren naar zijn gezin in San Francisco, waar zijn vrouw Elle (Olsen), een verpleegster, haar handen vol heeft met het helpen van mensen in nood.

Godzilla II: King of the Monsters

 Het nieuwe verhaal volgt de heldhaftige daden van het cryptozoölogische instituut ‘Monarch’. De leden nemen het op tegen immens grote monsters, waaronder de machtige Godzilla, die in botsing komt met Mothra, Rodan en zijn grootste aartsvijand: de driekoppige koning Ghidorah. Wanneer deze eeuwenoude monsters – waarvan werd gedacht dat het enkel mythische wezens waren – weer opstaan, strijden ze allemaal om de macht, waardoor het bestaan van de mensheid in gevaar komt.

Filmlengte: 

124 minutes

Releasedatum: 

01/06/2019

Bezoekersscore: 

Er is nog geen bezoekersscore

Favorites & Seen

Share with your movie friends