MEIDEN Avond: Misfit 2

Filmposter van MEIDEN Avond: Misfit 2

Datum: vrijdag 20 september
Start inloop: 18:30 uur
Start film: 19:15 uur
Ticketprijs: € 10,50
Locaties: Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Schagen en Zoetermeer.

Kinepolis en MEIDEN magazine hebben het leukste bioscoopuitje voor jou en je vriendinnen! Kom samen naar de Kinepolis MEIDEN Avond met de film Misfit 2.

Naast de film kan je als een ster shinen op de roze loper, krijg je een welkomstdrankje en een snack, zijn er in de bios stands met beauty en lifestyle producten en ga je naar huis met een goodiebag.

Kortom, trommel al je bff's bij elkaar, en zing en swing mee bij de nieuwe film Misfit 2 bij de Kinepolis MEIDEN Avond!

Nadat Julia (Djamila) terugkomt uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders op voor Julia en haar Misfit-squad dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad!

Genre: 

Komedie, Jeugd

Filmlengte: 

5 minutes

Land: 

Netherlands, The

Releasedatum: 

20/09/2019

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

6.2 /10

Acteurs: 

Regisseur: 

Erwin van den Eshof

Favorites & Seen

Share with your movie friends