Spirit Untamed

Filmposter van Spirit Untamed

Spirit Ongetemd is een groots avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt en bevriend raakt met een wild paard. Deze nieuwe animatiefilm is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van DreamWorks Animation.
Lucky Prescott (Isabela Merced, Dora and the Lost City of Gold) heeft haar overleden moeder, Milagro Navarro (Eiza González, Fast & Furious: Hobbs & Shaw) nooit echt gekend. Zij was een onbevreesde stuntartieste in paardenshows en kwam uit Miradero, een klein stadje aan de rand van het Wilde Westen. Net als haar moeder is Lucky geen fan van regels en beperkingen, wat haar tante Cora (Julianne Moore) heel wat zorgen baart. Lucky is opgegroeid in een stad aan de oostkust onder het toeziend oog van Cora, maar wanneer Lucky haar eigen geluk beproeft en een te groot aantal dolle streken uithaalt, besluit Cora hun spullen te pakken en terug te verhuizen naar Lucky’s vader Jim (Jake Gyllenhaal), in Miradero.

Genre: 

Animatie, Jeugd, Avontuur

Filmlengte: 

88 minutes

Land: 

USA

Releasedatum: 

04/08/2021

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

6.9 /10

Regisseur: 

Elaine Bogan

Ennio Torresan

Te zien in

  • 2D: Jaarbeurs Utrecht, Leidschendam, Enschede, Zoetermeer, Emmen, Groningen, Den Helder, Almere, Oss, Dordrecht, Den Bosch, Hoofddorp, Breda, Huizen, Haarlem, Schagen

Favorites & Seen

Share with your movie friends