Weekend: De Smurfen

Filmposter van Weekend: De Smurfen

Datum: zaterdag 8 en zondag 9 april
Tijd: event start 1 uur voor aanvang film, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden
Einde event: 17:00 uur

Tijdens dit speciale weekend zijn alle bioscopen vanwege de nieuwe Smurfen-film goed gesmurft! Bij binnenkomst ontvang je een blauw welkomstdrankje en een kleine verrassing (op=op). Voor kinderen zijn er tal van smurferige activiteiten. Ze kunnen erop los smurfen, kleuren, puzzelen of op sommige locaties zich zelfs laten schminken. Maak vooral ook een leuke foto in de speciale Smurfen-fotohoek voordat je van de film gaat genieten.

Waar wacht je nog op? Smurf erop los!

Voor het Smurfen Weekend gelden de reguliere ticketprijzen.

GROOT BEZOEK!
Grote Smurf komt zaterdag 8 april langs bij Kinepolis Groningen en Kinepolis Emmen! Voor aanvang van de film kan je Grote Smurf en uiteraard met hem op de foto.
Kinepolis Emmen:
13:15u Meet & Greet
13:45u Start film

Kinepolis Groningen:
15:45u Meet & Greet
16:15u Start film

In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Op hun reis vol actie en gevaar zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid!

Genre: 

Animatie, Jeugd

Filmlengte: 

0 minutes

Land: 

USA

Releasedatum: 

08/04/2017

Imdb score: 

Regisseur: