Ladies Night

Ladies Night

Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond en kom naar de Ladies Night bij Kinepolis!

Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje. In de bioscoop zijn er stands met accessoires, fashion, beauty en worden er prijzen verloot. Daarna bekijk je de voorpremière van een nieuwe film op het grote scherm. Na afloop ontvang je ook nog een goodiebag!

Omdat de huidige Corona maatregelen het niet toelaten hebben we ervoor gekozen om tijdelijk te stoppen met de Ladies Night en een aangepaste versie namelijk de Ladies Special te organiseren. Hieronder vind je meer informatie over de Ladies Special.

Ladies Special

De Ladies Speical is een gezellig avondje uit met je vriendinnen onder het genot van een drankje, hapje en de heerlijke komedie Meskina. Er worden prijzen verloot en je gaat naar huis met een leuke goodiebag!

Waar Kinepolis voorheen altijd de Ladies Night organiseerde met kraampjes van verschillende winkeliers, is daar nu, met de huidige RIVM richtlijnen, geen ruimte voor en heeft Kinepolis ervoor gekozen om -voorlopig- een iets andere invulling te geven aan deze avonden met de Ladies Special. Dit verschil is ook terug te vinden in de lagere ticketprijs voor de Ladies Special. Omwille van de nieuwe maatregelen geldt er een maximum aantal bezoekers van 50 personen per zaal.

Sommige Ladies Specials zijn verdeeld over meerdere avonden, zodat er geheel volgens de richtlijnen vanuit de overheid zoveel mogelijk bezoekers kunnen genieten van dit gezellige avondje uit. 

Aankomende Ladies special

Op 30 juni staat er een Ladies Special gepland met de film In The Heights! 

Tickets

Andere events

Ladies Night
Bier, Burger & Blockbuster
CinePlus
Horror Night
MEIDEN Avond

Music & Movies

Concerten
Muziekdocumentaires

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle events. 

Aanmelden