MX4D

MX4D is een 4D-filmpresentatiesysteem - ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf MediaMation - waarmee de filmervaring kan worden versterkt door bewegende stoelen, weersimulaties en geureffecten. MX4D maakt gebruik van theaterstoelen die naar voren, naar achteren en opzij kantelen - synchroon met beweging op het scherm - en van luchtstoten, tactiele effecten en andere technologie. 

Als bezoeker zal je vooral verrast worden door de natuurlijke bewegingen van de comfortabele stoel in combinatie met het beeld, mogelijk gemaakt door de uniek MX4D technologie van MediaMation. De bewegingen voelen heel soepel en natuurlijk door de gebruikte pneumatic air-technologie, die hoofdzakelijk door luchtdruk wordt gedreven en een lager voltage gebruikt. 

Leverancier MediaMation is gespecialiseerd in interactieve tentoonstellingen, motion seats, MX4D en 5D motion effect theaters en systeemintegratie.

Let op: Vanwege de bewegingen van de stoelen is het meebrengen van hete dranken, post-mix bekers, sauzen en dergelijke niet toegestaan. Ook geldt een minimale lengte van 1meter en is MX4D af te raden voor personen die lijden aan een hart-aandoening, zwangere vrouwen en personen die moeilijk ter been zijn.

Huisregels en voorwaarden toegang MX4D

Dolittle
Robert Downey Jr. brengt het beroemde personage Dr. Dolittle tot leven in de epische nieuwe 3D-avonturenfilm Dolittle, voor de hele familie.

No Time To Die:
Die keert Daniel Craig terug voor zijn vijfde film als Ian Flemings James Bond 007

Sonic: The Hedgehog
Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom proberen samen de slechterik Dr. Robotnik te stoppen en de wereld te redden.

Bad Boys For Life
Will Smith en Martin Lawrence zijn terug als Mike Lowrey en Marcus Burnett in het langverwachte Bad Boys For Life. 

Birds of Prey
Ken je die grap van de agent, de zangvogel, de psychopaat en de maffia-prinses? Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) is een bizar verhaal verteld door Harley zelf, zoals alleen Harley dat kan.