Informatie over Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Let op! P1 en P3 zijn permanent gesloten. Parkeren kan op P2 en P4 Jaarbeurs. Plan je reis van tevoren en voorkom dat je iets van de film mist! Klik hier voor meer informatie of bekijk onze plattegrond.

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht is gevestigd aan het Jaarbeursplein in Utrecht en heeft 14 moderne zalen met 2.988 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn. Combineer je filmuitje met een etentje bij een van onderstaande CineMenu-partners en profiteer van korting op je diner en filmkaartje. De bioscoop is met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar. Betaald parkeren kan rondom de bioscoop en de bussen stoppen op loopafstand van de bioscoop.

Meer info: CineMenu

Belevingen
Kinepolis Jaarbeurs Utrecht is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor de beste filmbeleving. Daarnaast is de bioscoop ook uitgerust met een Laser ULTRA zaal die is voorzien van een 4K-laserprojector en Dolby Atmos geluid voor de ultieme filmbeleving. Wil je nog een stapje verder gaan? Bezoek dan onze ScreenX voorstelling en laat je meesleuren in een 170 graden kijkervaring waardoor je het gevoel krijgt middenin de film te zitten. Of bezoek een MX4D voorstelling en laat je zintuigen maximaal prikkelen door de bewegende stoelen en speciale omgevingseffecten. Naast de reguliere stoelen zijn bijna alle zalen ook voorzien van Cosy Seats die extra ruimte en privacy bieden zodat je in je eigen bubbel van film kan genieten.

Meer info: Laser ULTRA Cosy Seats ScreenX MX4D

Events
Kinepolis Jaarbeurs Utrecht organiseert op regelmatige basis leuke events voor jong en oud. Denk hierbij aan een Ladies Night voor met vriendinnen, een Bier & Blockbusters avond voor vrienden, de CinePlus voor de iets oudere of het Kids Weekend voor de kleintjes.

Meer info: Ladies Night Bier & Blockbusters CinePlus Kids Weekend

Kinepolis Business
Naast het vertonen van films en het houden van events biedt Kinepolis Jaarbeurs Utrecht ook diverse zakelijke mogelijkheden. Denk hierbij aan verhuren van zalen voor een lezing, personeelsvoorstelling of congres. Ook het promoten van je bedrijf middels schermreclame of het afnemen van filmvouchers voor uw werknemers en/of zakelijke relaties behoren tot de mogelijkheden. Van a-z zorgen wij ervoor dat je event, promotie of filmcadeau goed verzorgd wordt. 

Meer info

Werken bij Kinepolis

We zijn op regelmatige basis op zoek naar leuke en enthousiaste personen die ons team willen versterken en willen bijdragen aan het bieden van de ultieme filmbeleving voor onze bezoekers. Ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan en vind je het geen probleem om in het weekend en/of in de avonden te werken? Bezoek dan onze vacature pagina en solliciteer direct! 

Vacatures

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 36,00 | Familieticket
€ 52,00 | 5-sterrenticket*
€ 99,00 | 10-sterrenticket*

*Deze tickets zijn niet online verkrijgbaar

Openingstijden

Maandag 10.00-22.00
Dinsdag 10.00-22.00
Woensdag 10.00-22.00
Donderdag 10.00-22.00
Vrijdag 10.00-22.00
Zaterdag 10.00-22.00
Zondag 10.00-22.00

Adres

Kinepolis Jaarbeurs
Jaarbeursboulevard 300
3521 BC Utrecht
Nederland
Tel. 030-2003000

Bereikbaarheid

Kinepolis Jaarbeurs ligt aan de Jaarbeurszijde van het Centraal Station, tegen de Jaarbeurshallen aan, en op loopafstand van de historische binnenstad via de Moreelsebrug.

Auto
Met de auto bereik je Kinepolis Jaarbeurs door op de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding 'Jaarbeurs' te volgen. Rondom de Jaarbeurs is volop parkeergelegenheid.

Alle automobilisten die een kaartje voor de film hebben kunnen 4 uur parkeren voor slechts € 9,-. Hierna geldt het reguliere parkeertarief van € 4,60 per uur op P2 en P4 Jaarbeurs (ingang Truus van Lierlaan). Klik hier voor meer informatie.

Dit parkeertarief is alleen geldig op het Jaarbeursterrein en niet geldig bij parkeergarage Croeselaan.

Parkeren bij parkeergarage Croeselaan? Dit parkeerticket kun je bij onze kassa afhalen op vertoon van je bioscoopticket voor het bedrag van €11 voor een duur van 4 uur parkeren. Let op: deze aanbieding is alleen geldig tussen 18:00 en 01:00 uur.

Kijk hier voor meer informatie over parkeertickets rondom Kinepolis Jaarbeurs.

Let op: P1 en P3 zijn permanent gesloten. Parkeren kan op P2 en P4 Jaarbeurs. Klik hier voor meer informatie of bekijk onze plattegrond. Houd rekening met extra drukte op de parkeerplaatsen tijdens de beurzen in de Jaarbeurshallen. 

Openbaar vervoer
Kinepolis Jaarbeurs ligt naast de Jaarbeurshallen tegenover het Centraal Station van Utrecht en is dus uitstekend te bereiken met trein, bus en tram. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’ en loop richting de Jaarbeurshallen. Binnen enkele minuten vind je de bioscoop aan uw linkerhand.

Fiets
Je kunt jouw fiets vlak naast de bioscoop kwijt in de gratis fietsenstalling, gelegen op de promenade naast hal 1 van de Jaarbeurs.

Rolstoeltoegankelijkheid
Kinepolis Jaarbeurs heeft rolstoelplaatsen in elke zaal. Lift en mindervalidentoilet zijn ook aanwezig.